Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

středa 5. prosince 2012

Štvanec (ex Hunted) = Simanteam = LockedRW

Drazí členové geocachingu a přátelé této hry.

Tak se nám konečně povedlo nashromáždit dostatek důkazů o tom, kdo je pověstný simanteam a kdo nám ničí naše krabičky.

Je z Tišnova a současný nick má Štvanec (ex Hunted), ale také vystupoval či ještě vystupuje pod nicky: LockedRW, Simanteam a možná ještě jinak.

Tento (rádoby) Kačer je členem Tišnovského geopivka už skoro od začátku a tak se nám této více než bolestné informaci opravdu nechtělo zprvu uvěřit. Množství důkazů a dalších informací tuto skutečnost ale potvrdilo.

Možná někteří ani netušíte, o čem tady píšeme? Kdo je onen člověk? Ok. Tak trocha historie.

Je to už delší čas, kdy kačer s nickem Hunted, vstoupil do řad Tišnovské geomafie. Chodil s námi na odlovy, byl pravidelným účastníkem na našem každoměsíčním setkání v hospůdce u Palca, prostě kačer takový, jako všichni ostatní kolem. Zhruba před rokem se jakýsi Simanteam snažil i pozměnit profily různých kačerů jak v Tišnově, tak i v širším okolí. Dokonce se za některé z nich i vydával a likvidoval veřejně jejich pověst. Tehdy i sám Hunted aktivně bojoval proti tomuto zlu, nebo nám to aspoň tvrdil. Nikoho z nás ani ve snu nenapadlo, co je toto za člověka a koho si tu dobrovolně hřejeme na prsou.

Pak se na nějakou dobu udělal klid, byl to ale klid evidentně jen zdánlivý a onen člověk chystal děsnou pomstu. Začal likvidovat většinu keší na Tišnovsku a v okolí. Dokonce si i zničil svoji vlastní keš. Všude se podepisoval jako Simanteam a svým zápisem "Děkuji za keš a mám ji" naháněl hrůzu a strach všem ownerům v okolí. Nejvíce to v tu dobu odnesl asi Berx.cz, kterému zlikvidoval drtivou většinu všech keší v Tišnově. Ale ani jiní owneři nezůstali bez povšimnutí. Prostě se stal noční můrou geocachingu a vypadalo to, že se opravdu snaží tuto hru v okolí Tišnova zlikvidovat.

To už ale byla poslední kapka do poháru trpělivosti TGP a věci se začaly více hýbat. Spekulovalo se nad kde čím a kde kým; i Štvanec byl v podezření a vlastně většina ze členů TGP taky. Nakonec se k nám postupně začaly dostávat náznaky, důkazy, nitky se začaly propojovat, nejasné souvislosti dostávaly jasnější tvář až bylo naprosto zřejmé, kdo onen ničitel vlastně je.

Takže dnes už s určitostí můžeme prohlásit, že Štvanec - Simanteam - LockedRW je jedna a tatáž osoba.

Za členy Tišnovského geopivka tímto vylučujeme Štvance z našich řad a rušíme doživotně jeho členství v TGP.

Doufáme, že onen člověk pochopí, že geocaching je sice jen hra, ale pro spousty lidí je to také životní styl a dává jim smysl do života a dokáže i v dnešní složité době vykouzlit úsměv na tváři. A kazit těmto lidem radost a brát jim smysl života je minimálně velmi odpuzující a neslušné.

Členové TGP.

1 komentář:

  1. Moc hezky napsáno, i když je to hodně smutné čtení. Co by mě ale zajímalo nejvíc je to, co ho k tomu vlastně vedlo. Jasně, připomíná to klasický model legendárního "zapálení Alexandrijské knihovny", přesto by mě ale zajímalo jeho hnutí mysli. Tohle se totiž opravdu tak nějak vymyká mému chápání ....

    Jinak zdravím do Tišnova s přáním, ať se to už konečně uklidní a vrátí do normálního stavu.

    OdpovědětVymazat