Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 15. října 2012

Oleg Rečák

Pro všechny příznivce TGP máme neuvěřitelnou novinku!!! Po dlouhých sedmi letech kdy byl nezvěstný se s námi zkontaktoval náš přítel Oleg Rečák. Mladším už asi jeho jméno nebude nic říkat, avšak pro kmenové členy TGP to vždy byl velký učitel a guru! On má hlavní zásluhu na tom, že tišnovské keše přitahují zaslouženou pozornost kačerů ze širokého okolí.

Kdo vlastně byl, Oleg Rečák?
Popravdě, nevíme. Mnoho z nás se s ním znalo osobně, avšak nikdo vlastně nevíme kde bydlel, odkud přicházel, kam zmizel a co vlastně dělal. Jediné co víme naprosto určitě je, že to dělal zatraceně dobře!!! A vše ostatní jsou už jen takové střípky, které nám tak porůznu utkvěly v paměti. Dokonce se po důkladném probrání archívů nás všech podařilo nalézt jednu jedinou Olegovu fotografii. A to ještě ne zrovna kvalitní fotografii z jeho příjezdu do Tišnova. Ostatně, posuďte sami:


Těm co měli tu čest jej poznat jistě i tato neostrá fotografie připomene některé jeho nezapomenutelné rysy. Nejvýraznějším byl jistě jeho pronikavý, upřený pohled se semknutými rty. Po prvním setkání s ním měl každý člověk pocit že před Olegem prostě nelze mít tajemství, že kohokoliv během deseti sekund dokonale oskenuje a ještě před prvním slovem ví o komkoliv vše. Nápadná byla i jeho ostře řezaná a kupředu vystrčená brada, stejně tak jako jeho mohutná postava. Vždy, když usedl za volant svého vozu měli jsme pocit, že je ho plné auto. Závěrem pak nelze nezmínit jednu jeho tělesnou nedokonalost. Při jednom ze svých méně povedených chemických pokusů v raném mládí totiž Oleg přišel o špičku jazyka. Důsledkem toho je, že dodnes špatně vyslovuje některé hlásky. Bohužel tato vada způsobuje, že není schopen pořádně vyslovit ani své jméno, takže se vždy představuje spíše jako „Rečák, Oeg Rečák“.

Jen taková drobná historka na okraj – počátkem šedesátých let se zúčastnil filmového festivalu, kde byl představen tehdy ještě poměrně neznámému režiséru Terenci Yangovi. Toho tak zaujal způsob, jakým se mu Oleg představil, že stejný způsob představování o něco později použil pro jednu ze svých nových filmových postav.
Kdy se vlastně na Olega můžeme těšit?
Jak už je u něj zvykem, nic není jisté. Faktem je, že jsme od něj obdrželi zprávu, že při svých astrologicko-numerologických výzkumech narazil na velmi závažný objev. Jako vždy byl velmi skoupý na další informace, takže můžeme pouze oznámit, že přislíbil objevit se v některý z těchto termínů :

10.11.12 v 13:14:15
21.11.12 v 21:11:12
12.12.12 v 12:12:12
22.12.12 v 12:12:22

Případně pak ještě v zatím blíže neupřesněném datu počátkem roku 2013.

Rozhodli jsme se tedy (akční výbor tišnovského geopivka) Olega přivítat vskutku velkoryse a pozvat na termíny jeho očekávaného návratu pokud možno co největší počet kolegů kačerů. Jinými slovy – v každý z těchto termínů uspořádáme jeden malý event a budeme společně čekat, zda se Oleg objeví.

U listingů jednotlivých eventů si vždy můžete přečíst rozhovor s některým se členů TGP, kteří měli tu čest se s Olegem osobně poznat.

Žádné komentáře:

Okomentovat