Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

středa 3. října 2012

20. TIŠNOVSKÉ GEOPIVKO

Drazí kačeři i mudlopřátelé :-), opět se nám sešel měsíc s měsícem a tak slavnostně oznamujeme, že dalším „všelidovým hlasováním“ členů Tišnovského geopivka jsme tentokráte s dostatečným předstihem dokonvergovali k termínu dalšího společného setkání. Takže do svých diářů významných akcí si rychle poznamenejte:

Co: 20. TIŠNOVSKÉ GEOPIVKO
Kdy: čtvrtek 25. října 2012, od 19:00
Kde: hospoda „U Palce“, N 49° 20.994', E 16° 25.204'


Vzhledem k tomu, že už je říjen a zahrádka je opět mimo provoz, posunuli jsme startovní souřadnice raději dovnitř :-) Pokud máte rádi geocaching, Tišnov a naše kešky :-), tak jste vítáni. Rádi se seznámíme s dalšími stejně postiženými lidmi. Jen nám o své účasti dejte vedět, buď přes e-mail nebo jako komentář pod oznámením na těchto stránkách. Potvrďte jak závaznou, tak i nezávaznou účast, ať víme, kolik se nás sejde a můžeme zamluvit potřebnou kapacitu. Jinak vás ke stolu nepustíme :-)
Po úspěchy minulých geopivek opět oznamujeme, že pokud bude zájem, může opět proběhnout „nábor“ nových členů :-) Taktéž věříme, že proběhne i setkání s našim dorostem z Tišnovské geokofoly. Kdo připraví tradiční geopivkovou keš zatím není určeno, ale snad Vašek nezklame ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat