Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 16. května 2016

Závistka

GC6H7W4 - Závistka
Cache by berx.cz



Naučná stezka Překlášteří


Zveme Vás na příjemnou, nenáročnou procházku poklidnou přírodou Tišnovska. 3,5km dlouhá naučná stezka Vás provede kolem mnoha zajímavých míst revíru Deblín. Cestou se v náruči přírody zrelaxujete, občerstvíte se lesními plody, nohám můžete dát odpočinout na několika odpočívadlech a hlavně se zklidníte po odlovu této keše . Na 11ti zastaveních naučné stezky se dozvíte různé informace o lesním hospodářství a zajímavostí spjaté s tímto krajem.

mapa naučné stezky

Listingy stejně nikdo nečte a tak hurá pro ni, že? :-)
Text výše, který je mimochodem uveden i na místě parkpointu, byl drobně upraven, což asi poznáte a i pochopíte při samotném odlovu keše. Rozhodně procházka po stezce stojí za to a fakt ji doporučuji. Navíc cestou můžete odlovit další pěkné keše.

Ale teď, už ke keši a jak na ni:

Keš samotná je hned na začátku Naučné stezky a můžete zde i v poklidu nechat i své geovozidlo. Od keše jej budete mít stále pod dohledem.
Prosím na nic v keši nepoužívejte hrubou sílu. Celá keš je ze dřeva a věřím tomu, že vaše svaly jsou silnější, než materiál z kterého je keš vyrobena a když zaberete k logbooku se určitě dostanete. Keš ale zničíte a pokazíte radost ostatním nálezcům po Vás.
Přitom k dostání se k logbooku nevyžaduje skoro žádnou sílu.

K dostání se k logbooku ti stačí jeden až dva prsty. Pokud do keše vsunete více, než Váš prst, k logbooku se nedostanete a keš, určitě zničíte !!!

Obtížnost hvězdiček mi doporučil betatester kačer JaCg. On je v těchto věcech kapacita a tak možná pro někoho bude odlov ještě těžší, ale pro někoho možná brnkačka. :-)
Myslete prosím na to a vše si předem pečlivě rozmyslete.
Děkuji za slušné chování ke schránce a přeji příjemnou zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat