Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 13. června 2016

Nelympiáda TGP

Nelympiáda TGP


Nelympiáda TGP - BONUS


Vítáme Vás na další keši TGP. Jak a proč tato serie vlastně vznikla? Jak už to tak bývá, za vším stál jeden člověk. Ti znalí již ví, že tou osobou byl Oleg Rečák. Málo kdo ovšem tuší, že Oleg byl i velmi zdatným sportovcem a ve své době provozoval spousty sportovních aktivit, v nichž dosahoval velmi excelentních výsledků. Byl dokonce tak dobrý, že mohl v těchto sportech reprezentovat svoji zemi přímo na olympiádě. Bohužel jeho kádrový profil neodpovídal tehdejším představám o zdatném sportovci, a tak jej z olympiády vždy vyloučili ještě před jejím začátkem. To, že se většinou vždy jeho výsledek v dané disciplíně stal jakousi metou pro vítěze, už nikdo nechtěl akceptovat. Oleg to však nikdy nevzdával a hlásil se na olympiádu vytrvale, vždy znova a znova. V zasedací místnosti, kde čekával na svůj ortel se seznámil i s velmi zvláštními sporty, proti kterým byla Olympijská federace. Oleg všechny tyto shromáždil ve svém Nelympijském spolku a ve většině, tak jak je u něj zvykem, dosahoval velmi slušných výsledků.


Pohlednice

Jak na keš?

Abyste se dostali k této bonusové keši, musíte najít bonusová čísla, která jsou uložena v jednotlivých keších série TGP.

N 49° 19.ABC
E 016° 18.DEF

Trailer k trailu


Poděkování


 


 


 

Zvláštní poděkování bychom chtěli vyslovit honzovi.h a Šafaříkovi za odvedení většiny práce, spojené s vytvořením listingů. A dále pak všem, kteří se zvýšenou měrou podíleli na tvorbě tohoto trailu (příprava, beta testování, kontroly ...).

CWG Tisnovske geopivko SQ Tisnovske geopivko

Žádné komentáře:

Okomentovat