Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

neděle 30. prosince 2018

93. TIŠNOVSKÉ GEOPIVKO

Drazí kačeři i mudlopřátelé :-) termíny jsou už pevně dány (výjimky jsou možné), takže jen připomínáme: 


Co: 93. TIŠNOVSKÉ GEOPIVKO
Kdy: čtvrtek 17. Ledna 2019, od 19:00
Kde: Restaurace Na Humpolce, http://www.nahumpolce.cz, N 49°20.71538', E 16°25.49698'

Na posledním geopivku jsme se domluvili, že pořádání tišnovského geopivka v roce 2019 se bude předávat z jednoho člena na druhého prostřednictvím náhodného výběru. Vybraný člen určí, kde se bude konat další geopivko a publikuje ho na stránkách. Pro ostatní členy pak vytvoří "hru", tedy způsob, jakým bude určen další člen, který bude pořádat další geopivko. Tato nová strategie by měla přinést větší střídání restauračních podniků abychom neskončili stereotypně na jednom místě ale zároveň by nás měla udržet na oblíbených místech.
 
Protože jsem byl na posledním geopivku (zcela náhodně) vybrán já, tak vás chci všechny pozvat na své první tišnovské geopivko. Konat se bude v oblíbené restauraci Na Humpolce. Takže se můžete těšit na Chotěbor a samozřejmě nějaký ten pivní speciál a také skvělou kuchyni.

Pokud máte rádi geocaching, Tišnov a naše kešky :-), tak jste vítáni. Rádi se seznámíme s dalšími stejně postiženými lidmi. Jen nám o své účasti dejte vědět, buď přes e-mail nebo jako komentář pod oznámením na těchto stránkách. Potvrďte jak závaznou, tak i nezávaznou účast, ať víme, kolik se nás sejde a můžeme zamluvit potřebnou kapacitu. Jinak vás ke stolu nepustíme :-)

1 komentář: