Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pátek 16. srpna 2019

100měsíčí TGP

GC8C26J - 100měsíčí TGP


Kdy: 7. září 2019, od 12.48
Kde: Restaurace U Palce

Letos v lednu jsem ve 14:28 měla tu čest potkat jednoho ze zakládajících členů TGP a při té příležitosti jsem si dovolila položit mu několik sofistikovaných otázek o chystaném eventu:

Proč se váš event jmenuje zrovna 100měsící?

Protože tento významný den je dnem, kdy se TGP sejde již po sté.

Po sté? A to se scházíte jak často?

Podívejte paní redaktorko, jsou otázky, na které již z principu znáte odpověď sama, přímo položením otázky. Nebudu po vás chtít moc, jen se nad názvem našeho eventu trochu zamyslete.

Aha. Takže tedy 100 měsíců. No mohlo mě to napadnout. Takže tedy už je to opravdu 100 měsíců, co jste se poprvé potkali?

Ano.

A co se od té doby v TGP událo?

Víte, sice se o mě říká, že jsem chodící encyklopedie, ale nemám, opravdu nemám čas zde všechny naše úspěchy podrobně prezentovat. Však se podívejte na stránky www.geopivko.cz, tam vše od počátku naší historie najdete.

Dobrá tedy. Bude se slavit výroč… pardon, výměsíčí. Pokud si k vám někdo čistě náhodou najde cestu, co od vás může na eventu čekat?¨

No, budou nějaké soutěže, bude se pít, budou proslovy, při té příležitosti dojde i k odhalení slavnostní pamětní desky, najde se i něco k snědku (špekáčky budou na místě), bude se tančit, zpívat, ba i jinak křepčit … no prostě taková běžná významná oslava významného okamžiku významné osobnosti.

Říkal jste soutěže, to jako můžu i něco vyhrát, jo?

Milá paní redaktorko, to máte tak. Tišnov je městem s jednou z nejvyšších koncentrací minipivovarů v ČR. My jsme Tišnovské geopivko. Tak co byste asi tak čekala, že bude nějaká ta cena, že …

To zní hodně zajímavě a určitě bych ráda dorazila. Na kdy si mám vzít v práci dovolenou?

Ideální bude, když přijedete včas. To je 7. září v 12:48. To je sobota, víme? A zdržet se můžete dle libosti, ale pan domácí někdy večer je trochu nervózní a vypíná nám proud.

Dobrá. Můžete se mnou počítat. Mám si s sebou ještě něco vzít?

Když se pan domácí bude zlobit, tak baterku. Na počítání piv se určitě bude hodit metr. Nějaký fotoaparát (pro vás stačí i camera obscura, nebo prostě mobil) na selfíčko na instáč. No a v neposlední řadě. Nevím, kdo vás učil etiketu, ale jdete na významnou oslavu takže se snad samo sebou rozumí, že si s sebou vezmete i nějaký dárek pro oslavence.

Takže budeme pít, jíst, soutěžit, bavit se a to všechno ještě bude za bod?

Jen za jeden bod? A není to málo?

Někde jsem se doslechla o jakési legendární postavě mezí vámi. Prý jakýsi Oleg Rečák. Kdo to vůbec je? Přijde? Poznáme ho konečně? Řeknete mi o něm něco více? Jak vypadá?

Přijďte a uvidíte. Budeme se na Vás moc těšit.


Pár vzpomínek na společné 100měsící:


Žádné komentáře:

Okomentovat