Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

úterý 10. dubna 2012

Hrob keší Tišnovského geopivka





Tato kes je venovana vsem minulym i budoucim, archivovanym kesim Tisnovskeho geopivka.

Tisnovske geopivko (dale jen TGP) je skupina geokaceru, kteri maji hru geocaching opravdu radi a venuji ji nemalou cast sveho volneho casu. Setkavaji se na nepravidelne pravidelnych srazech, zakladaji spolecne krabicky, maji za sebou i jeden event a samozrejme podnikaji i nejake ty spolecne odlovy po zajimavych kesich.

Vice informaci o TGP se dozvite na : http://geopivko.safarikovi.org/

V dobe publikace, maji clenove Tisnovske geomafie aktivnich uz 68 kesi. Pri tomhle mnozstvi je jasne, ze ne kazda krabicka, vydrzi na veky a je archivovana. Patri k nim i kese, ktere jsme jiz davno oplakali. Udelaly radost nejednomu Kacerovi a urcite si nezaslouzi upadnout v zapomneni. A proto jsme se rozhodli venovat tuto kes prave tem krabickam, ktere nas jiz navzdy opustily. Prosim chovejte se pri odlovu pietne a snazte se, aby i tento hrobecek nakonec nezustal jen v nasich vzpominkach.

Zavzpominejte s nami na kese a eventy TGP v archivaci:
Potok Lube - GC2T48D
Potrubni posta - GC346B6
Tisnov - Zeleznicni stanice - GC26JTC
Tisnov - Zeleznicni stanice II. - GC2RX4T
WC - kes - GC2Z7H4

Kumulovana oslava Tisnovskeho geopivka 2012 - GC38QK5

Ke kesi samotne:
Najit tuto krabicku nebude nijak tezke. Jen se snazte byt co nejvice nenapadni a nevzbuzovat velkou pozornost. Mudlu, pohybujicich se po okoli je kupodivu vcelku dost.

Odlov uctete prosim minutou ticha za nase padle kesky. Snazte se chovat pietne i po celou dobu odlovu. Pokud donesete nejakou kyticku ci venecek, urcite potesite pozustale ownery.

FTF lovci: Nikam nespechejte. Smrt si na Vas pocka. :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat