Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

neděle 5. června 2011

Dětem #1 - Milhouse

Píííp... na světě je další keška Tišnovského geopivka, tentokráte věnovaná těm nejmenším kačerům: Dětem #1 - Milhouse

První ze série keší věnovaných malým a nejmenším dětem. Budeme se snažit vytvářet kešky na základě jednoduchých dětských hádanek, doplňovaček, rébusů a her, aby si i naše děti mohly projít celou cestu od luštění souřadnic až po objevení pokladu.

Dospěláci, nechte tu práci s luštěním dětem. Účelem je pobavit hlavně je.

Seriál o rodině Simpsonových zná asi každý. Kromě Maggie, Lísy, Bárta, Marge a Homera Simpsonových v něm vystupuje spousta dalších postaviček. Klikněte na obrázek, abyste je všechny viděli. Najděte Bártova nejlepšího kamaráda Milhouse, klikněte na něj a získáte souřadnice finálové krabičky.


Přání ownera: Protože je keš věnována nejmenším dětem, rádi bychom poprosili odrostlejší kačery, aby se nehnali za krabičkou hned po pípnutí a přenechali radost z xTF huntu dětem. Dopřejte jim radost z čistého logbooku. Víme, nemůžeme to po nikom žádat, ale přesto to zkusíme. Pokud přiložíte k logu fotku s káčátkem, budeme rádi.

Žádné komentáře:

Okomentovat