Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

středa 15. června 2011

Keše Tišnovské geopivko 1 - 6 + bonus

Dlouho jsem si pohrával s myšlenkou, udělat v okolí nějakou zábavnou serijovku keší. Idealní se jevila hned od počátku hlavní silnice od Brna.Takže pak už jen bylo otázkou si vše poctivě projít a najít ty správné geoobjekty a vymyslet nějakej vhodnej listing.Kačeři v Tišnově berou tuto hru opravdu vážně a tak proč ji nevěnovat přímo jim. Ať ostatní vidí, že i v malém městečku, žijí lidé s velkým srdcem:

Skupina kačerů z města Tišnova a okolí založili, začátkem roku 2011 Tišnovské geopivko.

Chtěl jsem, aby v mojí seriji bylo vše. Jak klasické tradičky, typu " šáhnu a mám" až po ty, kde člověk musí zapojit všechny mozkové závity. I terén jsem se snažil volit rozmanitě. Od T5 jsem byl odrazen, že to není pro každého a tak jsem zvolil jednodušší variantu a našel fakt pěkné místo i z připravenou cestou.

Na celou seriji budete potřebovat všechno myslitelné i nemyslitelné geovybavení a je možné, že Vám bude stačit jen zdravý rozum a cit.

Rád bych, aby si opravdu v této seriji přišel na své každý a když už si to vytrpí celé, tak si zaslouží odměnu. A tou je Bonusová keš. Skrýš jako taková není těžká k nalezení, ani není nijak složité se k ní dostat. obtížnost spočívá ve vytrpění celé předchozí serije.

Takže hodně štěstí a hlavně se dobře bavte.
Váš BERX.cz

1 komentář: