Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pátek 11. května 2012

15. tišnovské geopivko

Drazí kolegové, geopivkaři (nejen) z Tišnova


Již zde byl několikrát vznesen dotaz na termín květnového tišnovského geopivka, zatím se však k žádnému konsensu nedospělo. Jelikož právě v květnu jsem před nějakou dobou začal luštit mysterku "Život", rozhodl jsem se drze vzít uspořádání tišnovského geopivka do vlastních rukou. Takže tedy - ať se vám to líbí nebo nelíbí, květnové tišnovksé geopivko bude ve čtvrtek, 17.5.2012, cca od 17:00, tentokráte u JacGa na zahradě. Místo konání může být zase mysterka pro někoho jiného avšak věřím, že některý z vašich kontaktů už ji luštil a pomůže vám. A když ne, tak zuste třeba finálky.cz, ale nějak si přístup tentokrát holt zasloužit musíte [:)].
Zváni jsou samozřejmě jak členové tišnovského geopivka, tak i naši přátelé z Brna, Žďáru a dalších ...
Já si beru na starost maso na opékání a pivo na pití. Jestli chce někdo něco jiného, dávám mu zcela volnou ruku v nákupech. Překvapte nás něčím originálním!
Dejte prosím předem vědět, kdo bude mít zájem přijít, s kolika hladovými kačery mám počítat - aby pak při rozdávání porcí nedošlo k fiakru či snad dokonce ke rvačkám!
Robotci vitáni!
Budete-li po nakrmení, napití a volné zábavě potřebovat uložit, místo se u mě pro cca 20 lidí najde. Pokud budete mít vlastní karimatky či spacáky [:)].


Tož tak. Těším se na Vás


Váš JacG

Žádné komentáře:

Okomentovat