Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

středa 29. května 2013

Datlova


Tato keš vznikla jako vzpomínka na již archivovanou keš, která se nacházela poblíž.

Na úvodních souřadnicích, jak už bývá zvykem, cache vážně není. Název keše mi celkem usnadil výskyt Datla černého (Dryocopus martius), který se v této lokalitě usídlil a lze ho zde poměrně často spatřit.
V blízkosti keše i jednotlivých stage se pohybují i lidé se psy, proto se prosím snažte chovat nenápadně (ano, člověka na stromě nelze přehlédnout :D ).

Jak ke krabce?

Na souřadnicích najdete úvodní stage, která Vás nasměruje blíže finálním souřadnicím. Pro jejich získání budete muset projít 2 stage, které Vás dovedou k cíli a přitom moc nezdrží :) Ve Stage vždy najdete instrukce ke splnění úkolu, a proto je zde zanechte pro další kačery.

.
.
.

K odlovu finální krabičky budete potřebovat lezeckou výbavu!! Odlov je na vlastní nebezpečí, a proto zvažte svoje možnosti a schopnosti a chovejte se, prosím, ohleduplně jak k přírodě, tak i k samotným úkrytům. Prosím Vás o nenápadné chování, obzvláště u Stage 1.
Pokud budete chtít přidat k Vašemu logu fotky, nefoťte jednotlivé Stage, ať nekazíte hledání ostatním kačerům :) Děkuji všem a přeji úspěšný a pohodový lov.
Pro milovníky přírody zdroj dalších informací o Datlu černém : Datel Černý (Dryocopus_martius)


CWG Celerak    CWG Tišnovské geopivko

Žádné komentáře:

Okomentovat