Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

čtvrtek 12. listopadu 2015

Nad Horou

GC5MVZ6 - Nad Horou
Cache by honza.h


Nad Horou, Nedvedice


Prijmete pozvanku na zdanlive nezajimave misto. Je tu jen les a louka... A krasny vyhledy :-)

Nad Horou

Prirodni rezervace Nad Horou

Pokud se ke kesi vydate po modre turisticke znacce od fotbalove v Nedvedici, projdete skrz prirodni rezervaci Nad Horou. Ta byla vyhlasena 23. listopadu 1996. Duvodem zrizeni jsou skalnate svahy s drobnymi sutovisky porostle habrinami a smisenymi porosty. Z geologickeho hlediska zde dochazi k vyznamnemu kontaktu hornin dvou regionalnich jednotek: svrateckeho krystalinika a moravika svratecke klenby.

Nad Horou

Ke kesi...

Hledejte podezrely objektu dle hintu. Ten skryva klasickou lock'n'lock krabicku, ve ktere je do zacatku par drevenych, kulatych nesmyslu a propiska. Souradnice byly zamereny s odchylkou 4 m.

Keska si neklade za cil ohromit navstevniky svym provedenim nebo listingem na urovni vedecke prace. Na jedno i druhe mame v Tisnove jine borce :-) Bude to proste jen snadny bod na hezkem miste, ktery snad potesi i sam o sobe ;-)

Chovejte se, prosim, ke kesi, jako by byla vase vlastni.

Zdroj: lokality.geology.cz

honza.hCWG Tišnovské geopivko

Žádné komentáře:

Okomentovat