Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 22. května 2017

Cache by berx.cz


Tuto keš bych chtěl věnovat VŠEM ownerům, zakladatelům keší, kteří bez nároku na jakoukoliv finanční či hmotnou odměnu, připravují pro všechny geokačery zábavné keše.



Před nedávnem, zde na tomto místě, byla umístěná keš TREZOREK. Kdo má zájem vidět jak vypadala může shlédnout video na :

Bohužel zde vydržela jen asi týden, než jí nějaký nenechavec totálně zlikvidoval. Bylo mi líto umístění schránky na původní keš, a tak jsem zde nechal její obal a doplnil jen logbook. Navíc jsem nechtěl někomu kazit statistiky a tak jsem raději starou keš archivoval a založil zde keš novou.
Tato keš, kterou právě lovíte, má být jakousi vzpomínkou na keš původní a zároveň jakýmsi upozorněním na skutečnost, že všichni zakladatelé, kteří zakládají keše, to dělají, čistě jen k pobavení ostatních kačerů. Většina ownerů, nad výrobou či přípravou keše stráví spousty času a mnohdy i nemalých finančních nákladů.
Prosím uvědomte si, že to dělají opravdu zadarmo a mimo pěkného logu od vás lovců keší, z toho nemají vůbec nic. Apeluji tedy na Vás s prosbou, aby jste při odlovu jakékoliv keše na toto mysleli a chovali se vždy, jako by keš byla jenom a jenom vaše.
Přidáním FP k této keši, či yes na https://www.youtube.com/watch?v=oFVOBm0hh5s , na ni upozorníte a přilákáte tím i více lovců, kteří, jak doufám, si třeba přečtou i tento listing a zamyslí se trochu nad tím.

Všem poctivým a slušným nálezcům, přeji úspěšný lov.

Žádné komentáře:

Okomentovat