Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

sobota 21. května 2011

4. tišnovské geopivko aneb jaké to tam bylo

Tak nám skončilo další geopivko, ach jo... Ale aspoň se můžeme těšit na další. A kdo že se tam nakonec ukázal? Prvně bychom asi měli vzpomenout našeho vzácného hosta z Brněnského geopivka - Vulpa, který nás opět poctil svou návštěvou. I když to původně nevypadalo na takovou účast, nakonec byla účast následující: Bachorek, Berx.cz, mudlo Honza, JacG, Kamilek, Martina, Ondrislaw, Šafaříci a Veseláček. Weroniica nás bohučel večer jen „tečla“, ale příště se, doufáme, můžeme těšit na její účast. A Bobasso si příště bude plánovat srazy na jiné termíny :-)
Pilo se, jedlo se, vymejšlely se hodně velké ptákoviny... Už se ale moc těšíme, až je zrealizujeme... Prostě jako obvykle.
No a co by to bylo za geopivko, bez „berxoviny“ :-) Tudíž nás zase čekal hunting o geopivkové FTF. No, návštěvníci Palce asi hodně koukali, když se zvedli tři blázni (Vulpo, JacG, Šafaříci) a začali podrobně skenovat celou zahrádku i s epsilon okolím. Původně jsme byli čtyři, ale prásknem to... Veseláček prostě vyměkl před takovým obecenstvem. Nakonec se ukázaly zkušenosti Vulpa, který jako první objevil na dětské prolejzačce potřebné indície, pak už jen jeden telefonát na tajemné číslo, kde jsme se ze záznamníku v podobě jedhoho z berxových georobotků dozvěděli souřadnice finálky. Najednou jsme už ale nebyli tři, přidaly se i naše měkoty :-D Zatímco jeden stůl se takřka vyprázdnil, ujistil mudlo Honza šéfa hospody, že nezdrháme, že jen zase vyrážíme na lov a na důkaz si objednal další pivo :-) Finálka - tišnovská kašna na náměstí... Teda Berxi. I když se už Vulpo chystal obnažit své mužné tělo a dojít si / doplavat pro krabičku, zvládli jsme to suchou nohou a mokrejma rukama. Berxi díky. Jen máme obavy, jak to bude pokračovat dál. První Berxovina nás během 2. geopivka vytáhla jen před budovu Palce. Druhá se už proměnila na noční kešku po temných uličkách kolem Palce za svitu čelovek. Třetí nás už dovedla na náměstí... Že by přístě Klucanina? :-)
Shrnuto a podtrženo... super akce se super lidma za super nálady. Takže příště ahoj!

Žádné komentáře:

Okomentovat