Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 23. května 2011

Kterak Tišnovské geopivko zdolalo pevnost Boyard aneb Hádanka otce Furee #1

Tak další spolešnou akcí Tišnovského geopivka se stalo zdolání pevnosti Boyard. Když poprvé pípla nová keška Hádanka otce Furee #1, Evka (tým Šafaříci) se hned pustila do luštění. Nebylo to nejlehčí, ale po pár dnech byly souřadnice na světě a to nebýt malé chyby ve výpočtu mohlo se slavit o den dřív... Postupně se do luštění pustili i ostatní členové geopivka a tak se mohlo plánovat, kdy provedeme útok na pevnost. Datum se domluvilo na 4. geopivku, proč s tím otálet :-)
I když to bylo proti přání ownera, vyrazilo nás tam nakonec sedmnáct (Bachorek 2+2, Berx.cz 1+2, JacG 2+2, Ondrislaw 2 a Šafařící 2+2), sečteno a podtrženo 8 georobotků a 9 dospělých. My jsme prostě takové rodinné typy a jinak to už asi neumíme :-) Cestu jsme si zpestřili jedním píchlým kolem u auta a tak jsme vynechaly plánovanou procházku údolím Bobrůvky a vydali se rovnou na pevnost Boyard.
Po příchodu na místo jsme založili základní tábor, rozdělali prolejzačky pro děti, houpačku, ... bazén, gril, party stan jsme bohužel nechali v Tišnově :-) Samozřejmě jsme se ale snažili operovat na již použité oblasti a nijak ji nezvětšovat.
Abychom moc nespoilovali... útok se vydařil a pevnost padla přesně v 14:22 SEČ :-)
Poté následovala asi dvouhodinová relaxace, během které se do zdolávání pevnosti zapojili nejenom dospěláci, ale i velká část přítomných georobotků

Fotodokumentaci naleznete zde.







Žádné komentáře:

Okomentovat