Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

neděle 17. května 2015

GeoObžérník 2015

Tak se nám sešel rok s rokem a mame tu opět Drasťákovic obžírací event...

Cache by drastak


A po roce tu mame dalsi (uz sedmou) edici eventiku poradaneho v Zernovniku. Geocaching delam v posledni dobe velmi rekreacne, a prave proto budu velmi rad, kdyz se v tomto chramu obzerstvi sejdeme i letos v dobre parte, ochutname mistni vybornou kuchyni a probereme prihody z osobniho i geocacherskeho zivota ... a samozrejme take nacerpame sily pro blizici se prazdninove akce, ktere jeste muzeme na miste prodiskutovat a doladit :).

Legenda eventu:
Zernovnik je mala obec blizko Cerne Hory, kterou jsme objevili kdysi davno pri nasich toulkach po brnenskem okoli. A protoze se nam okoli libilo (a pochutiny chutnaly :) ), zacali jsme se sem vracet. Zacalo to prochazkami koncicimi v Zernovniku a postupne to prerostlo ve vychazku z Cerne Hory (po posilneni v mistnim pivovaru) do Zernovnika. Vzhledem k "soutezi" muzske casti osazenstva o snezeni co nejvice jidel z jidelniho listku, jsme misto velmi rychle prekrtili na Obzernik.

Jsem moc rad, ze si tento event u nekterych kamaradu nasel misto v kalendari tradicnich eventu. A i kdyz je letosni rok snad jeste zmatenejsi nez ty predchozi, nechtel jsem zklamat a o tento event je pripravit. Myslim, ze vsechny predchozi rocniky se vydarily skvele, a proto doufam, ze se i tentokrat sejdeme v hojnem poctu a mistni kuchyne bude chutnat stejne dobre jako minule roky :).

Kdy/kde:
v nedeli 7. cervna od 12:00 na uvodnich souracnicich
nebo
v Cerne Hore u prodejny pivovaru v 11:00 (tato turisticka skupina se vyda na cca hodinovy pochod do Zernovnika ...)

Pro turistickou skupinu doporucena nasledujici doprava: autobus 301 9:27 ze zastavky Kralovo Pole, nadrazi (budeme mit v Cerne Hore asi hodinku na "prohlidku" pivovaru... nebo alespon mistni hospody :)

Konec eventu:
oficialne ve 13:00 ... prakticky az se nam bude chtit vyrazit domu :)

Rezervace hospody:
Celou hospodu bohuzel rezervovat neni mozne, ale vzhledem k tomu, ze event zacina v dobe oteviracky, nebylo to nikdy ani potreba. Zatim jsme nikdy kapacitu stolu nenaplnili a kdyby nahodou ano, bezne se sedi a odpociva na travnatych plochach a detskem hristi okolo (doporucuju ;) ).

Jidelni listek:
Uzene kure, zebirko, klobas, makrela, krkovicka, utopenec, bucek, ... a skvely strudl jako "snitka maty" na konec :)

CWG:
Zatim to vypada, ze opet budou :)

Predchozi eventy:

Žádné komentáře:

Okomentovat