Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

středa 4. května 2011

4. tišnovské geopivko

Drazí kačeři, neboť se nezadržitelně blíží termín dalšího tišnovského geopivka, tak se připomínám. Takže asi toto:

Co: 4. TIŠNOVSKÉ GEOPIVKO
Kdy: pátek 20. května 2011, od 19:00
Kde: hospoda "U palce", N 49° 20.994 E 016° 25.204 (v té době se už s největší pravděpodobností sejdeme zde N 49° 21.018 E 016° 25.227
)

Pokud máte rádi geocaching, Tišnov a naše kešky :-), tak jste vítáni. Rádi se seznámíme s dalšími stejně postiženými lidmi. Jen nám o své účasti dejte vedět, třeba i prostřednictvím těchto stránek. Potvďte jak závaznou, tak i nezávaznou účast třeba pomocí komentáře pod tímto příspěvkem, ať víme, kolik se nás sejde a můžeme zamluvit potřebnou kapacitu. Jinak vás ke stolu nepustíme :-) :-) :-)

7 komentářů:

  1. Tak a já rovnou i potrvzuji, že se budu účastnit. V kalendáři je to už zaznamenáno zlatým písmem a veškeré další akce a aktivity podřizuji této vyjímečné údálosti :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslechnete, nemohli byste to geopivko taky nekdy naplanovat na drivejsi hodinu? Treba by se nekdy rady zucastnily i vase drahe a lepsi polovicky s detmi. Na zahradce u Palce by to slo. Jednoznacne nesouhlasim s tim, ze si pokazde uziva jen muzska cast Safarikova tymu. Copak tohle je nejaka spravedlnost? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych do toho ženy moc netahal. Jak zjistijou, jaká je tam sranda, budou chtít chodit taky. :o)

    PS: Ta ještěrka s tím nápisem je super. Jen bych ju hodil do oválku a to budou bezva samolepky.

    OdpovědětVymazat
  4. No, mudloženy možna nezvat :-) Ale nezapomínejte, že já mám doma ten luxus v podobě "geoženy", navíc velice zkušené šifrantky :-) a ownerky moc vypečených kešek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný pánové, jen co pravda :-) Asi vás tam někdy přijedu přepadnout .-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jj, přijeď budeme se na tebe moc těšit. Jen mi se scházíme tak jednou za měsíc. Alespoň jsme si pak vzácnější a víc natěšení :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezkýýýýý, myslím že Brněnské Geopivko si udělá exkurzi za Vámi :)) ale teď to bohužel v mé podobě nevyjde, neb jak napsal kamarád jsem chůva v akci a až do neděle opatruji sám svoji roční ratolest:)) Donachiel

    OdpovědětVymazat