Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

neděle 1. ledna 2012

Kumulovaná oslava Tišnovského geopivka 2012

1. Announcement

Vzhledem k vyrazne vetsimu zajmu o nasi akci, nez jsme ocekavali (osobne fakt nechapu proc se vsichni hrnete na event particky, ktera za sebou jeste zadny event nema ...) jsme nuceni pristoupit k jedne zmene. Kapacita vybraneho podniku opravdu neni nafukovaci (priste se polepsime a zamluvime aspon kinosal) a bylo by skoda, aby se na mnohe zajemce pod carou nedostalo jen proto, ze se nekdo nahlasil a trebas to ani nemyslel úplne vazne.
Ve vasem zajmu tak tedy ponekud upravujeme pravidla pro prihlaseni - od prihlasenych pozadujeme ponekud zavaznejsi formu registrace a to je platba predem. Ta bude probihat nasledovne:

  1. Do 14.1. je moznost úhrady pro prvnich sedesat prihlasenych. Kteri to jsou, to se muzete podivat v tabulce o kousek niz.
  2. Pokud do 14.1. vsichni prihlaseni nad carou neuhradi, dostane moznost platby odpovidajici pocet nahradniku. Tedy tech pod carou.
  3. Konecna uzaverka je dva dny pred akci, kdy vyhlasime pocet volnych mist, ktera zustala neobsazena. Jmenovite je pak nabidneme dalsim zajemcum v poradi. Ti uz sanozrejme budou platit na miste ...

Zpusob platby

  1. Kolik mate platit, to se dozvite take z prilozene tabulky. Anebo ti matematicky nadanejsi si to mohou spocitat podle vzorce Pl=100*(x+1), kde Pl je castka, kterou mate platit a x je pocet lidi, kteri prijdou s vami.
  2. Penize prosim poslete na cislo naseho svycarskeho konta - tedy 670100-2209355397/6210
  3. Do "Zpravy pro prijemce" uvedte svuj nick.
  4. Mate-li nejake dotazy, namety a podnety, kontaktujte prosim nase PR oddeleni na mailu geopivko@gmail.com
  5. Mate-li nejake namitky, protesty apod., kontaktujte prosim nejblizsi lamparnu.

Dekujeme za pochopeni a verime, ze takto se nam podari sal zaplnit tak akorat. ze nebude poloprazdny a naopak, nebudou nam pred vchodem demonstrovat dalsi desitky kaceru, na ktere se nedostalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat