Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 16. ledna 2012

Kumulovaná oslava Tišnovského geopivka 2012

4. Announcement

Vážení přátelé, pátek třináctého už je za námi, tak jsem se mrkli na platby a nakonec to dopadlo dobře, takže skoro všichni už zaplatili, čtyři přátelé zaplatí až na eventu. Mnozí z vás se odhlásili, a tak jsme za vás postupně doplňovali náhradníky, z nichž už někteří také zvládli zaplatit. Takže nakonec jediná, která nijak nereagovala na naše výzvy, byla Merynka, kterou tímto odsunujeme na poslední místo mezi náhradníky. No a náhradníky, kteří se dostali do první šedesátky a zatím nezaplatili ([b]honza.h, Stas 106, Novinha a jackcomputer[/b]) bychom chtěli požádat, aby co nejdříve zaplatili nebo nám dali vědět o případné neúčasti, že bychom dali vědět dalším kačerům.
Jinak podle kuloárních informací už se scénář kumulované oslavy dopilovává, tak pevně doufáme, že se vám program bude líbit a sami přispějete k jeho skvělému průběhu ;-)
Nezapomeňte si s sebou vzít CWG, TB, GC a případně další trackovatelné i netrackovatelné předměty, snad bude dostatek času se jimi pokochat a případně provést výměnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat