Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 9. ledna 2012

Kumulovaná oslava Tišnovského geopivka 2012

3. Announcement

Dneska právě dorazily cwg. Jak už bylo řečeno na začátku, všichni účastníci automaticky dostanou po jednom cwg. Přesto jich zhruba třicet zbyde pro případné zájemce a budou k zakoupení u registrace za klasickou cenu 10,- Kč.
Jinak platbu už provedla zhruba polovina přihlášených, tak bychom rádi připomenuli, že je nutné, aby nejpozději v pátek 13. ledna byly převedené peníze na účtě, nebo alespoň pošlete závazné potvrzení, že jste peníze uhradili do pátku. V sobotu pak proběhne exekuční řízení, na jehož základě budou všichni neplatiči vyškrtnuti ze seznamu a na jejich místa budou nastěhováni náhradníci. Neplatiči pak budou posunuti až na samotný konec seznamu.
Jinak podle kuloárních informací už několikátý den náš sehraný tým dý-džejů DJ JacG a DJ Berx pracují na ozvučení celého eventu :-) Tak doufejme, že se máte na co těšit ;-)


Žádné komentáře:

Okomentovat