Termíny Tišnovského geopivka v roce 2022

V roce 2022 byla pravidelnost našich termínů napadena viry, resp. jejich následky. Přesto geopivko zůstává a snaží se plnit termíny pravidelných eventů Tišnovského geopivka - třetí čtvrtek v měsíci.
Oleg by řekl, že to musí být jasné každému, přesto se najdou jedinci, kteří tápou a nevědí, ... ;-)

2022

:: 10. února 2022, čtvrtek
:: 23. března 2022, středa
:: 21. dubna 2022, čtvrtek
:: atd.

pondělí 30. ledna 2012

Výtah

Mám rád mechanické hračky a rád dělám mechanické krabičky. Těch plastovejch magnetek je všude hrozně moc a tak změna určitě potěší oko každého kačera.
Nechci se zde rozepisovat o tom, proč a jak tato keš vznikla. Spíš je pro mne důležité, že se líbý a svůj úkol plní.
Takže jeden fakt pěknej log, který mluví sám za sebe:

Location: Jihomoravsky kraj, Czech Republic
puczmeloun found Vytah (Traditional Cache) at 1/17/2012

Log Date: 1/17/2012
Potemnělou ulicí kráčí kačer. Od prvního kontaktu "úderné skupiny" s cílovým, jinak nenápadným, domkem uplynulo již několik dní a prostor už vypadal poklidně a bez zbytečných svědků. Stačí jen zůstat v klidu... Vystoupit z elektrických dopravních prostředků prohánějících se po kopcích "San Brancisko", přeběhnout nikdy neusínající interstátní dálnici, proplížit se kolem benzínové pumpy konkurenčních parťáků a pokračovat setmělou čtvrtí, kde i pes chcípl strachem. Nikde žádné světlo, rezavé ploty skřípou ve větru a jen v dálce svítí poutače, lákající na laciný kapitalizmus upadajícího státu. Nikde nikdo. Kroky zní temnotou a mapa ukazuje už pár metrů od podivuhodné řadovky rodinných domků. "Koho proboha napadlo umístit je doprostřed továren? To ví asi jen bůh," zamumlal si pod vousy a pokračoval započatým směrem. Nápis byl už jasně viditelný a mapa potvrzovala správnost místa. Světlo linoucí se z přilehlého obchodu dávalo vědět, že přeci jen někdo zůstal a výhružky ještě nedosáhly svého vrcholu. Nenápadně a v klidu projít brankou, jako by nic a rychle uhnout na stranu. Všechny domky zavřené a neobývané. Průchod kolem nich je jako v nějakém městě duchů. Podivuhodné stavby avšak jen jedna však skrývá tajemství. Tady, nápis souhlasí. Letmé štouchnutí do dveří zafunguje a dveře se potichu otevřou. Oproti ostatním rezivějícím domkům má tento namazané panty a vypadá používaně. Ano jsem správně. I výtah, jinak v tak malém domku nesmyslný, je zde a člověka uklidnuje pocit známého místa. Sjet do podzemí, rychle vyřídit obchod, zanechat podpis a padám pryč. Je to skvělý místo pro tajnej byznys, ale že bych do takovýdle části chodil rád, to zase ne. Už se sem doufám zase dlouho nepodívám, na tohle nemám odvahu ani já... Jo a padre, zanechávam za dobrý služby i favorita, za svůj příspěvek našemu ganhu, si ho určitě zasloužíš...

Děkuji Váš BERX.CZ

Žádné komentáře:

Okomentovat